zaterdag 31 januari 2009

Elsje ........




Kwam vandaag een bloemetje kopen, ze wilde de winkel van Tante Lena en ome Gerrit wel eens bekijken. Dus ging ze op weg met haar mooie rozen trui aan dan kan tante gelijk eens kijken of ze hem mooi vind.......


vrijdag 30 januari 2009

Trui is klaar


Nu nog alleen in elkaar zetten morgen maar de roos is klaar. Een beetje van alles wat gedaan de roos die ik eerst dacht was te ielig en later vond ik in DHN een andere en die een beetje erbij gemaakt. Nu vind ik het wel aardig geworden.


woensdag 28 januari 2009

De geborduurde roos


Heb er vandaag een begin mee gemaakt en het staat niet gek moet ik zeggen. Hij is nog niet helemaal klaar en erom heen ben ik van plan om ook nog roze knoppen te maken.




dinsdag 27 januari 2009

De trui is opgespannen


Hoi allemaal de trui is gebreid en ligt nu te drogen om in model te komen.


Morgen als hij droog is wil ik er een roos op mazen gaat hopelijk lukken...

donderdag 22 januari 2009

verder met de trui

Na eerst wat geprutst te hebben ben ik nu dus gegaan voor een trui. Eerst het achterpand gemaakt. Dat ging wel aardig dus toen maar verder gegaan.
Heb vandaag het voorpand afgebreid. Nu ga ik de mouwen doen en dan gaat alles op 1 pen. Dit stond in de laatste DHN van een patroon van Dineke. Dat ga ik zo proberen te maken alleen zonder kleurtjes ik wil proberen er wat op te mazen.

donderdag 15 januari 2009

minibreien


Vandaag een workshop gevolgd mini breien bij Ellen stumpf. Heb vandaag veel waardering gekregen voor al die mensen die al die mooie dingen breien. PFFFFF wat een rot werkje was dat. Heb me niet laten kisten ben tig keer opnieuw begonnen zo ook thuis en nu toch al een aardig eindje op weg. Nog niet zonder fouten baar ben zelf er wel trots op. het is wel naaldjes 0,8.
Het is de bedoeling om een sjaal te gaan breien voor Lena of het ooit af komt.....we zullen zien .
Ellen staat ook op beursen o.a. in Rijswijk heb haar nooit gezien en ze stond in het kerstnummer van de DHN NR 49. Ze woont hier vlak in de buurt en ze maakt erg mooie dingen. Toen we weggingen kregen we haar kaartje en daarin hele kleine babyslofjes.http://members.chello.nl/h.stumpf/index.html dit is haar site. Weet zeker dat het niet mijn ding is maar maak het denk ik wel af.
In ieder geval bedankt voor je geduld Ellen....

dinsdag 13 januari 2009

schoenen


Voor Lena ,deze heb ik gekregen van een hele lieve vriendin. Ze staan heel mooi bij haar jurk en ze heeft nu geen koude voeten meer bedankt!!!!!!!!


zondag 11 januari 2009

Knutseldag van de minimasters groep




Vandaag was het weer minimasterdag. 1 x in de maand proberen we bij elkaar te komen en dan gaan we iets maken wat de gastvrouw van die dag bedenkt. Vandaag was het Laura en we gingen een badkamer kastje maken. Heel leuk om te doen bedankt Laura.
Ik zie op de foto dat ik aan de rechterkant nog een likje verf langs moet dat gaan we dan nog doen.
De onderste foto is hoe ze allemaal geworden zijn stuk voor stuk heel mooi.....

vrijdag 2 januari 2009

Klompen


Het was zo koud, vond zo zielig Gerrit liep nog steeds op zijn blote voeten. Vandaag bij het kabinet in Gouda een paar mooie klompen gekocht. Zo kan hij mooi de troep buiten opvegen met zijn klompen.