vrijdag 27 februari 2009

De lelies

Was er al een tijdje mee bezig maar ze zijn nu echt af. Het was een heel werk maar wel leuk. Het is een beetje nagemaakt uit de DHN 9 maar dan van papier en heb er een paar andere ponsen voor gebruikt dus hoefde maar een klein beetje bij te knippen.

woensdag 25 februari 2009

Slip-over



Vandaag heb ik de slip-over afgemaakt..... Het was een probeersel ik wil er nog een maken voor Gerrit dit was een iets te klein voor Gerrit. Volgende week ga ik weer naar die breiworkshop en dan ga ik een mooie effe kleur erbij zoeken en hem opnieuw maken. Als ik geen mooie kleur kan vinden wacht ik tot op de beurs....

maandag 23 februari 2009

Behang voor de slaapkamer.

Vandaag begonnen met het behang van de slaapkamer. Het was heel vervelend ik wreef er een beetje over en toen ging de kleur van het behang. Nu kom ik te kort maar even wachten op de beurs van Rijswijk dan kan ik weer verder gaan. Langs de ramen komen nog sierlatjes.


Aan deze kant kom ik dus een stukje te kort moet nog even zoeken op de beurs in Rijswijk hoor.

Maar staat al heel gezellig zo groen is mijn kleur maar dat begrepen jullie vast al wel.

Het plafond heb ik behangen en wit geverfd ziet er heel schoon uit zo.

dinsdag 17 februari 2009

Rozen

Heb van de week ook nog rozen gemaakt. Een klein bosje voor op een bedtafeltje en de grote bos voor gewoon op tafel.



zaterdag 14 februari 2009

Vandaag is Jip geboren......

Heb vandaag het doopjurkje afgemaakt. Was heel leuk om te doen en het is een patroon van Marjo Caris. Had van iemand een rubberen Robbie gekregen en morgen krijg ik er nog een zo leuk om te prutsen en hem aan te kleden. Ik ben dus wel even bezig. Moet alleen nog heel smal band kopen op de beurs in Rijswijk, want dat mis ik nog en onder z'n kinnetje moet toch echt een strikje.

donderdag 12 februari 2009

Doopjurkje


Vandaag heb ik het doopjurkje afgemaakt. Er moet nog een randje vasten rond de hals en armsgaten gehaakt worden, maar ik wil hem om een rubberen Robbie maken en die moet ik eerst zien te kopen op de beurs in Rijswijk. Dus heb hem even op een hangertje gehangen.

Nu ga ik het mutsje en broekje erbij maken dus op naar het volgende.


zaterdag 7 februari 2009

Janneke's nieuwe pakje


Vandaag heb ik alle kleertjes afgemaakt van Janneke. Het is echt heel leuk werk dat mini breien en dat had ik eigenlijk niet verwacht. Ga er zeker verder mee.



Om je alles te laten zien heb ik ook een onderbroekje en sokjes gemaakt. Heel miniwerk maar wel heel gaaf om te doen...

vrijdag 6 februari 2009

Janneke


Vandaag heb ik haar aangekleed. Heb het breien ontdekt en vind het echt gaaf. Ben nu aan een mutsje bezig en sokjes moeten er ook nog komen anders krijgt ze koude voetjes.


donderdag 5 februari 2009

bossie rozen


Van de week weer wat aan het prutsen geweest. Moest nog wat vulling komen voor de bloemenwinkel. Het vaasje hebben we een tijdje geleden gemaakt bij Joke van fimo en dat paste heel goed bij de rozen....